Ei saatana!

June 6, 2008 at 10:59 am (Uncategorized)

No mutta!

Tänään on 6.6. – Saatanan hyvä päivä, vaikkei vuosi olekaan 2006!

Ja kuin luojan lykkynä hellunt… vasemmistonuorten lehti Libero tarjosi auliisti viime numerossaan (2/08.) aineistoa päivän asianmukaiseen juhlistamiseen. Sen takakannen sarjakuva (joka löytyy alta) on yksiselitteisen päräyttävä. Ilmeisesti demarit eivät siis ole ainoita, jotka on pihalla kuin lumiukot. Ja kyllä, tällaisella hell-teellä rinnastus saa toki extratwistiä! (John Holloway on vellihousu – mutta vellihousuksi paikoin terävä, eli linkataan nyt kuitenkin…)

“Where do bad folks go when they die?
They don’t go to heaven where the angels fly
They go to a lake of fire and fry
wont see ’em again till the 4th of July”

Biisihän on oikeasti Meat Puppetsien (<3), mutta niiltä ei nyt löytynyt kuuntelukelpoista versiota!

Rakas vasemmistonuorisomme (tai ainakin joku sen jäsenistä) on nimittäin huolissaan Pahuuden Valtakunnan eli Yhdysvaltain presidentinvaaleista ja maan poliittista ilmapiiriä värittävästä uskonnollisesta fundamentalismista ylipäänsä. Tässä ei toki ole sinällään mitään väärää, mutta se tapa se tapa se tapa tapa tapa tapa… Tulee mieleen Juha Seppälän (Suomen historia, s. 115) Lasse Virénistä (juuri se passiivinen prekaarikommunisti, nuorisolle tiedoksi) lohkaisema herja: “Ei se, että kaadutaan ja voitetaan siitä huolimatta olympiakultaa, mutta että sillä äänellä yritetään tehdä PR-työtä.”

Kuten kuvasta näkyy, Liberon sarjakuvataiteilijan teologinen kiukku on kiteytetty “nokkelasti” Liberon takakannen sarjakuvaan. Heitä kiukuttaa se, että Yhdysvaltain presidentinvaalin ehdokkaat ovat Pahoja. Toisaalta heitä kiukuttaa myös se, että kaikki Yhdysvaltain presidentinvaalin ehdokkaat edustavat Pahuutta. Mutta eikai tätä kukaan ihmettele, Amerikkahan on Paha. Tätä on alleviivattava!

Valitettavasti juttuun ei saatu mahdutettua lausettakaan suoraa NATO-nillitystä. Mutta on siinä vihjaileva ydinpommi kuitenkin. Juttu ei siis mennyt ihan täysin reisille. Hyvä!

Niin se villakoiran ydin? No, joku Amerikan uskonnollista fundamentalismia palavasti inhoava toveri koki ilmeisesti valaistuksen ja sai suorastaan taivaallisen idean. “Hei rinnastetaan näitä ehdokkaita Saatanaan! Amerikkahan on Pahan Valtakunta! Ja hei! Jos me tehään tää sillei vitsillä, ni kukaan ei ota tota yksisilmäisenä moralisointina. Eikä edes jäädä kiinni siitä, että tää koko meidän setti on ylipäänsä kuin suoraan Vanhasta testamentista. Tää vaan esittää sen tislatussa muodossaan. Eiku…”

Yleisemminkin: Kun vasemmisto tuntee olonsa eskatologiseksi, se valitsee aina Hyvän omaksi poolikseen. Saatanan tyhmää ja mielikuvituksetonta! Ilmeisesti se kuvittelee, että “maailma on paha byäää” ja riittää kun vaihdetaan ajatusmuotojen sisällöt, käännetään etumerkit, valitaan hyvän ja pahan abstraktin vastakohtaisuuden positiivinen puoli, siirretään termit yhtälön yhdeltä puolelta toiselle. Itse ajatusmuodoissa ei ole mitään vikaa. Right.

Tekisi mieli siteerata Seppo Rätyä, Euroopan ellei koko maailman cooleinta saatananpalvojaa. Seppo jos kuka ymmärsi materialistina uuttaa käyttövoimaa sielunvihollisuudesta. Astetta matalaotsaisempi William Blake kelvatkoon tässä. Kai sekin jotain hiffasi kun kerran esitti, että sietämättömissä oloissa on tarpeen kirjoittaa:

“in the infernal method, using corrosives, which in Hell are salutary and medicinal, melting apparent surfaces away, and displaying the infinite which was hid”.

Ja mikä tärkeintä, toimia nuin. “I’ll see you again in 25 years”.

MEANWHILEEEEEEEEEEE…. Jos Blake on oikeassa siitä, että “opposition is true comradeship”, voinemme toivottaa teille kaikille Saatanan hyvää päivänjatkoa. Palakaa helv… auringossa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: