Lähde sinäkin miekkarivaihtoon!

February 16, 2009 at 11:41 pm (BOB)

Yliopistolakimuutosta vastaan aiotaan tunnetusti järjestää torstaina mielenosoituksia, ja ihan kautta maan. Hyvä homma, mutta miksei vittu Jyväskylässä? Sitä on hyvä muistaa tänään, onhan Vihollisenpäivä!

Vapise yritysyliopisto, ylioppilaat aikovat laulaa Gaudeamus igituria ja kävellä keskellä katua! Opiskelija, meillä on ehdottaa jotain paljon hotimpaa. Oletko Sinä harkinnut miekkarivaihtoon lähtemistä?! Kuumin sesonki alkaa nyt eikä hetken päästä. Valkolakit pulkkaan ja menoksi. Bob julistaa rakkauden talven alkaneeksi!

traktorit

Helsinkiläiset, eikö teitä vitutakin osoittaa mieltä elitistisellä kotipaikkakunnallanne? Siis näyttäytyä dorkina haihattelijoina ja tulla naurunalaiseksi parasta hiihtolomaa viettävien frendienne silmissä. On aika yhdistää demottaminen ja matkailu! Miettikää nyt: kuinka helvetisti enemmän voisitte sekoilla esimerkiksi Jyväskylässä, kirjakielen ja Matti Nykäsen kotipaikkakunnalla!

Joensuulaiset, tie Tampereelle on auki! Wanha Jokela ei vedä vertoja Vanhalle montulle. Tamperelaiset, menkää Turkuun ja työntäkää ne kielivammaiset juutalaiset mereen! Turkulaiset, uikaa Ouluun ja hukkukaa paskaan. Oululaiset, paetkaa Rovaniemelle. Rovaniemeläiset, koittakaa kestää! Tai polttakaa sillat takananne, menkää vaikka Luostholle lusthinpithon.

Kuopiijolaeset… No voehan se männä näinnii, mutta voe se männä noinniinkii… Ymmärretystä syystä kuopiijolaeset voivat olla keskenään ja kuunnella lupsakasti vaikka Esa Pakarista väärinpäin. Tai lähtekää Joensuuhun, paska kaupunki kanssa, mutta rock.

BOB lupaa Jyväskylään tuleville ainutkertaisia mielenosoituskokemuksia! Täällä sinusta tulee välittömästi Vallankumoustähti. Meitä on niin vähän, ja me puhumme niin hyvää suomea, että kaltaisesi veltosti ässää sihautteleva urbaani mammanpoika tai humanistitytsy saa tykisti enemmän huomiota. Miekkaripitsa maksaa ehkä snadisti lisää hintaa, mutta illalla voit lähteä snoukkaamaan suomen siisteimmän kioskivarkaan jalanjäljille.

Jyväskylässä on myös aivan saatanan moderni kyttis. Se rempattiinkin heti valmistumisensa jälkeen. Joku oli unohtanut asentaa ensimmäiseen versioon ilmastoinnin. BOB testasi putkat viimeksi Neste Rallien aikaan, eikä voi kuin kehua. Patjatkin kuin vasta Etolasta ostetut.

Jyväskylä tunnetaan myös anteliaista reisimajoitusmahdollisuuksista. Paikalliset opiskelijattaret ja -poikaset järjestävät etelän opiskelijatovereilleen taattua täysihoitoa. Kantsii hyödyntää, Omppuhotellikin on niin vitun kallis.

Ensi hätään riittää neljä bussillista ressulaisia tai kaksi bussillista itiksen gangstaräppäreitä. Jos bussit ei natsaa, tulkaa pummilla junassa, taikka traktoreilla. Hakekaa Mato Valtoselta, joka on Suomen helsinkiläisin lahtelainen – eikä siinä ole mitään hävettävää.

Tähän opintomatkaan ei ehkä heru massia Lipaston laitoksilta tai HYY:n pankkiholveista, mutta BOB tuuppaa korvaukseksi kakkoseen heti, kun olet sammuneena sekisövereissä. Parhaat panot palkitaan Leninin kunniamerkillä. Vallankumous kun ei, sanovat, ole mikään piknik.

Että Gaudeamus igitur vaan, ja luvenes dum sumus. Ellei yliopistolaki kaadu kadulla kävelemällä, niin kunnon yhteislaulu kaataa sen varmasti. BOB lyö käytettyjen alusvaatteiden kokoelmansa vetoa, että paatuneinkin päättäjä vetää itsensä välittömästi kiikkuun valkolakkisten ja valkonenäisten valkokaulusylioppilaiden laululiikkeen kajautettua ilmoille pateettisen jollotuksensa.

BOB vapisee. Tietotyön rautaesiriput räjähtävät atomeiksi. Se on vallankumous ny.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: