Miksi?

February 23, 2009 at 10:44 pm (Uncategorized)

Minkälainen homma? No ei täs nyt mitään ihmeempiä, ois hyviä ja huonoja uutisia. Hyvät kerrankin ekana. Sitä ennen aiheeseen liittyvää musaa.

Torstaisen demon tifottamisen ja valtauksen myötä opiskelijatoiminnan osakekurssi on koholla kuin BOBin kulli. Parasta mitä yliopisto on pitkään aikaan saanut.

Love is all around! Arvosana, tulevaisuutta ennakoidaksemme toki jenkkiasteikolla: A for anaalibileet. Tuolta näyttää autonomia ja siitä vielä papukaijamerrrrkkki: 3===o.

yliopistotifo

Tästä päästäänkin huonoihin. Yleisilmeeltään miekkarien mediakuvasto oli juuri sitä, mitä BOB ahdistuneena kuin kahden viikon ryyppyputken jälkeen pelkäsikin. Ihan kun jengiä olisi teuraaksi viety ja lie’assa. Maksakaa vaikka sille Helsingin BOB-kaimalle, että pimppaa mediakuvan kuntoon ja mieluiten pian. Eikös sitä lakia käsitellä kohta.

Yliopiston, kriittisen tiedon ja sivistyksen hautajaiset – pää pilvissä Turussa? Sietää mennäkin lipasto, jos tuo on meininki, nyt ei valitettavasti olla Amplifier Worshipissa tai edes doom-keikalla. Makes no sense at all. F for FAIL.

turkuhautajainen

Onneksi Turulta voi odottaa enemmän jatkossa. Siellähän BOB on nimittäin jo laitettu töihin.

Mutta siis, miksi? Johan OECDn järkiperusteet listattiin, eikä yliopisto kauaa siedä talouspuolen puutosta. E for effort:

indeed

Eiks ollut puhetta että jätetään nää keissit väliin… ja talon erikoinen tietenkin, näinhän se menee. Onko äitisi ylpeä myös? D for diligence:

humanisti

Mitkäs vitun penkkarit nää Tampereen geimit nyt oli? Gaudeamus kuulemma soi tuolloin. Ei soi nyt, mutta lukekaa vaikka huulilta. B for Busted:

trekuva1

Ja sitten nää Jyväskylän ideasammot. No menkööt: A for acknowledging an adversary, C for cocksucking – mitä noista nyt tulee.

avoinyo

Nyt käytte kuulkaa pesee leegonne ja painutte pehkuihin. Huomenna on aikanen herätys.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: