Universumin onnenpotkuja

October 29, 2009 at 1:38 pm (Uncategorized)

BOB on jo pidemmän aikaa mehustellut fantasialla siitä, että Yhdysvaltain keskilännen uskonnollisen hihhulioikeiston teemat rantautuisivat Suomeen.

Toukokuinen aborttilääkäri George Tillerin murha ja sen linkit aborttihihhulien Operation Rescue -järjestöön rikkoivat toki uutiskynnyksen Suomessakin. Bob haluaisi kuitenkin jo päästä kysymään: “What’s the Matter with Keskisuomi?”

BOB ei tiedä, onko tässä nyt kyse Johdatuksesta vai sattumasta. Joka tapauksessa syliin putosi kuin taivaan lahjana VIP-lehti. Kolmosnumero näyttäisi olevan kunnon shittiä.

BOB ei usko, että maallikon kannattaa puuttua lehden sisältöihin. Ne kyllä puhuvat puolestaan. Myös OPKOn nettisivut näyttävät vähintäänkin mielenkiintoisilta.

VIP – kristillinen opiskelijalehti 3/2009

Jälleen kerran on hyvä siteerata vanhaa hyvää totuutta: Mitä ylioppilaat tänään…

BOBin ainut huoli on toistaiseksi se, syyllistytäänkö VIP-lehdessä jumalanpilkkaan. Ja mitä sanoo Universal Pictures?

evoluutionrajat

***

Uuskonservatiivinen oikeisto siis nousee. BOB rakastaa asioita, joiden olemassaolo on niiden itsensä välitöntä kritiikkiä. Olisi aika muotoilla tekninen käsite “evoluution jakojäännös”. Jos BOB muistaa oikein, “deleuzeläiset” popularisoivat mielellään luonnontiedettä ja haluavat luoda käsitteitä.

Viime postauksessa Bruce Springsteenin laulusanoissa esiintyi “chicken man”. Onkohan kyse viittauksesta klassiseen filosofiseen ongelmaan kynitystä kaksijalkaisesta, vaiko peräti evoluutioteoreettisesta avauksesta?

Tästä tulikin mieleen, että armoitettu ADHD-Lenin-nisti Slavoj Zizek on tulossa 30.11.-2.12.2009 Helsinkiin  luennoimaan.

Zizekin aiheena on ainakin vallankumouksellisuus ja kommunismi tänään. Silvuplee.

No ei tuota kukaan jaksa katsoa!

BOB haluaa varmistaa, ettei kukaan hipinretale kuvittele Zizekin olevan aktivistikosher. Taputtakaa Youtubelle, se on historian palveluksessa! Youtube itsekin taputtaa.

Valitettavasti Youtubesta ei löytynyt Zizek! The Movien avainkohtauksia, joissa otetaan suhdetta stalinismiin (Leniniä nyt lukee kaikki), “vasemmistolaisen fasismin” (sic) kysymyksiin ja poliittiseen organisoitumiseen.

Mitä kristillisiin tulee, BOB kannattaa ennen kaikkea demokraattista keskustelua sen esiin nostamista asioista. Siis vatvontaa, jossa Universumin onnenpotkuja sun muita itsestäänselvyyksiä tarkastellaan monilta eri puolilta.

Nyt BOB ei kuitenkaan itse jaksa keskustella. Parempi linkata  Zizekin mielipide. Zizekin kyökkikvanttifysiikaan mukaisesti maailma on olemassa, koska “something went terribly wrong”.

BOB on samaa mieltä. Jumala on vaarallinen tunari. Ja kyllä, juuri tästä syystä hänet pitää tuhota.

P.S.

BOB ottaa harvoin suoraan kantaa asioihin, mutta haistakaa relativistit sun muut “dekonstruoijat” pesemätön katiska (tai jokin muu “””””””tekstuaalinen kudelma”””””””). Teidän takianne kaiken maailman Tapio Puolmatkat kirjoittelevat tieteilijän auktoriteetilla legitimaatiota näiden ID-pelleille ja muille evoluution jakojäännöksille.

Luit oikein. Evoluution jakojäännöksille.

Mutta hei, länsimainen rationaalisuus, tiedollinen auktoriteetti ja asiantuntijuus on kauheita asioita! Ne johtaa Auschwitziin. Jospa jutellaan asiasta lisää sitten kun roviot jo palavat. “BIG BANG and evolution? Should we leave it to the experts?”

Toistaiseksi BOBille riittää, jos kielenkäytöstä ei tehdä “sisäisesti ympärileikattua juutalaista” eli oteta Judith Butleria tms. tyhjänpuhujia vakavasti.

Tai mikäpä siinä. Nauttikaa oireistanne.

P.P.S.

Ympätään uuskonservatismi talouskriisin kylkeen ja vot, kohta voi taas sanoa, notta: Vasemmisto-valistus-edistys vs. Oikeisto-postmodernismi-taantumus. Se on tunnus, jonka nimeen BOBin välineellinen järki vannoo. It’s more honest.

P.P.P.S.

Muistakaa syödä kunnolla, palleroiset, ettette vahingossa käännä evoluutiota taaksepäin.

Advertisements

1 Comment

  1. Bad Moon Rising « Yritys ilman yhteystietoja said,

    […] October 31, 2009 at 3:39 pm (Uncategorized) Hauskaa Halloweenia! Pyhäinpäivää vietetään täällä. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: